Kreative kvinder

                                        
Invitation til Kreative Kvinder

I Skive er der mulighed for at få en rundvisning i

ANNINE MICHELSENS MINDESTUER

Annine var en kreativ og driftig kvinde, en skomagerdatter fra Thy, der kom i lære i Topps bagerforretning i Skive. Efter få år fik hun mulighed om, at overtage butikken, som hun udviklede til et fint konditori - Topps konditori - i en ny bygning, som hun selv lod opføre. Hun drev konditoriet i 36 år fra 1929 til 1965.
Ved sin død i 1969 havde hun oprettet et legat, der blandt andet skulle sikre, at hendes lejlighed skulle stå uændret som et minde om en kvindes kamp for at skabe sig det liv, hun gerne ville.
I starten viste hendes tidligere husbestyrerinde rundt. I dag administreres mindestuerne af Museum Salling. Der er ingen faste åbningstider, men hvis man er 8 personer har man mulighed for at få en rundvisning for 400 kr. dvs. 50 kr. pr. person. (En smule billigere, hvis man er flere) Så jeg håber, at der er mindst 7 kvinder - ud over mig - der har lyst til at opleve, hvordan en kreativ kvinde indrettede sin lejlighed årtier tilbage!

Vi kan få en omvisning ved Else Marie Aagaard den 30. maj klokken 19.00

Mødested Østergade 4a Skive

                   

Hvis vejret er godt, bager jeg kage, og vi kan efterfølgende gå det lille stykke til Anlægget og drikke vores medbragte kaffe/te. Er vejrudsigten dårlig, foreslår jeg at vi tager på cafe. Når vejrudsigten er kendt, får de tilmeldte besked på, hvor aftenkaffen indtages, og hvem deltagerne bliver, så der er mulighed for at aftale fælles kørsel.

               

Tilmelding på mail jonna@vithner.dk eller sms på mobil 2236 8954 senest den 17. maj

Der skal være mindst 8 og højst 20 til rundvisningen. Derfor den tidlige tilmeldingsfrist, så jeg kan melde tilbage, hvis ikke, vi er nok. Skulle der melde sig flere en 20 gælder først først-til-mølle princippet.

Pris højst 50 kr. pr. kvinde!

Jonna

 

KREATIVE KVINDER er ikke en bestemt gruppe kvinder, men lige netop den gruppe kvinder, der kommer til det enkelte

arrangement. Der kan enten v æ re tale om invitationer til selv at deltage i kreative aktiviteter for h å nd eller å nd - eller til at opleve andre, der har en kreativ tilgang til verden. KREATIVE KVINDER udspringer fra omr å det for Taarup Borgerforening, men alle kvinder - ogs å fra vores "udkantsomr å der" er velkommen.

 

Med venlig hilsen Jonna


Der er endnu ingen billeder i fotoalbummet.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE